Teollisuuden- ja erityisalojen ajankohtaispäivät

15.10.2022, klo 00.00 - 00.00
22.12.2021, klo 00.00 - 30.9.2022, klo 23.59
Tarja Toppari
Kurssi on suunnattu kaikille paperi- ja puumassateollisuuden, mekaanisen metsäteollisuuden, teknologiateollisuuden, tekstiiliteollisuuden, rakennusteollisuuden, kemianteollisuuden ja kumiteollisuuden, elintarviketeollisuuden, lasikeraamisen teollisuuden ja raha-automaattien huoltoalan (Veikkaus) sekä rautatiealan jäsenille. Kurssin tarkoituksena on perehtyä ajankohtaisiin teollisuus- ja erityisalojen kysymyksiin ja alakohtaisiin asioihin. Tapahtuma alkaa lauantaina aamupäivällä ja päättyy iltapäivällä.

Tapahtuma on sinulle maksuton, eli matkat, ruoat sekä mahdollisen yöpymisen maksaa Sähköliitto. Matka- ja muiden kulujen korvaaminen edellyttää täysipainoista osallistumista kurssitapahtumaan. Tilaisuudessa on sama sisältö kuin kevään Tampereen tilaisuudessa. Matkakulut korvataan lähimpään.

Tapahtuman ilmoittautuminen on avoinna ilmoitettuun ajankohtaan saakka. Myös järjestäjän puolesta peruminen on mahdollista samaan ajankohtaan saakka. Osallistuja voi perua ilmoittautumisensa vähintään kolme päivää ennen kurssin alkamista tai toimittaa lääkärintodistuksen.

Tapahtuman tarkempi aikataulu ja muu ohjeistus (tai tieto perumisesta) lähetetään kaikille osallistujille, kun ilmoittautumisaika on päättynyt.

Sähköalojen Ammattiliitto
Sokos Hotel Arina, Kauppakeskus Valkea