Työsuojelupäivät

30.9.2022, klo 00.00 - 1.10.2022, klo 00.00
22.12.2021, klo 00.00 - 30.8.2022, klo 23.59
Tarja Toppari
Työsuojelupäivät on kaikille työsuojeluvaltuutetuille ja luottamusmiehille suunnattu tilaisuus tietojen päivittämiseen, oppimiseen ja verkostoitumiseen muiden kanssa. Tapahtuma tarjoaa työsuojeluun uutta ja ajankohtaista näkökulmaa sopimusalasta riippumatta. Saat valmiuksia oman työpaikkasi työsuojelun kehittämiseen, sekä kuulet muiden työpaikkojen käytäntöjä ja puheenvuoroja.

Perjantaina perehdytään vaarojen arviointiin osana työpaikan turvallisuuden kehittämistä ja turvallisuusjohtamista. Päivä sisältää käytännönläheisiä harjoituksia ja niiden yhteisen purun. Tavoitteena on, että osallistuja kykenee viemään läpi perustasoisen vaarojen arviointikierroksen työpaikallaan. Päivän aikana on myös mahdollista harjoitella vaarojen tunnistamista virtuaalitodellisuudessa. Aikataulusyistä emme voi taata kaikille osallistujille mahdollisuutta harjoitteluun VR-laseilla virtuaalitodellisuudessa, jonka johdosta harjoitteisiin mennään ilmoittautumisjärjestyksessä. Päivän aikana VR-laseilla ehtii harjoittelemaan noin 20-30 henkilöä. Yksilöllisen virtuaaliharjoituksen aikana opetus jatkuu muille luokkahuoneessa normaalisti. Lauantaina on liiton oma päivä ja sen sisältö tarkentuu vasta lähempänä ajankohtaa.

Tapahtuma alkaa perjantaina aamupäivällä ja päättyy lauantaina iltapäivällä. Tapahtuma on sinulle maksuton, eli matkat, ruoat ja yöpymisen maksaa Sähköliitto. Matka- ja muiden kulujen korvaaminen edellyttää täysipainoista osallistumista kurssitapahtumaan. Tämä koulutustilaisuus järjestetään samansisältöisenä lokakuun lopussa myös Hämeenlinnassa, voit itse valita kumpaan osallistut. Matkakulut korvataan lähimpään.

Tapahtuman ilmoittautuminen on avoinna ilmoitettuun ajankohtaan saakka. Myös järjestäjän puolesta peruminen on mahdollista samaan ajankohtaan saakka. Osallistuja voi perua ilmoittautumisensa vähintään kolme päivää ennen kurssin alkamista tai toimittaa lääkärintodistuksen.

Tapahtuman tarkempi aikataulu ja muu ohjeistus (tai tieto perumisesta) lähetetään kaikille osallistujille, kun ilmoittautumisaika on päättynyt.

Sähköalojen Ammattiliitto
Sokos Hotel Arina, Kauppakeskus Valkea