Ammattiosasto 2023

25.3.2023, klo 09.00 - 17.00
19.12.2022, klo 00.00 - 17.3.2023, klo 23.59
Tarja Toppari
Tapahtuma on tarkoitettu kaikille ammattiosastojen toimihenkilöille, hallitusten jäsenille, luottamushenkilöille ja kaikille muillekin asiasta kiinnostuneille. Tapahtumassa käsitellään ammattiosaston toimintaa muutokessa. Esimerkiksi miten työmarkkinatoiminta heijastuu ammattiosaston rooliin, miten edustajiston hyväksymät sääntömuutokset vaikuttavat ammattiosaston toimintaan ja työpaikkojen järjestämistä ja jäsenhankintaa toiminnan keskiössä.
 
Tapahtuma alkaa lauantaina aamupäivällä ja päättyy lauantaina iltapäivällä. Tapahtuma on sinulle maksuton, eli matkat, ruoat ja mahdollisen yöpymisen maksaa Sähköliitto. Matka- ja muiden kulujen korvaaminen edellyttää täysipainoista osallistumista kurssitapahtumaan tai hyväksyttävää syytä poissololle.

Tapahtuman ilmoittautuminen on avoinna ilmoitettuun ajankohtaan saakka. Myös järjestäjän puolesta peruminen on mahdollista samaan ajankohtaan saakka. Osallistuja voi perua ilmoittautumisensa vähintään kolme päivää ennen kurssin alkamista tai toimittaa lääkärintodistuksen.

Tapahtuman tarkempi aikataulu ja muu ohjeistus (tai tieto perumisesta) lähetetään kaikille osallistujille, kun ilmoittautumisaika on päättynyt.

Sähköalojen ammattiliitto ry
Scandic Patria, Lappeenranta