Startti-kurssi luottamusmiehille

10.2.2023, klo 00.00 - 11.2.2023, klo 00.00
22.12.2022, klo 00.00 - 3.2.2023, klo 23.59
Tarja Toppari
Tapahtuma on suunnattu kaikille uusille luottamusmiehille tai sellaisille luottamusmiehille, jotka eivät ole aiemmin käyneet kursseilla.

Kurssilla käydään läpi mm. luottamusmiehen asemaa ammattiosaston ja liiton edustajana. Oikeuksia ja velvollisuuksia, tehtäviä pähkinänkuoressa sekä luottamusmiehen kehittymismahdollisuuksia ja oppimispolkua.
 
Tapahtuma alkaa perjantaina aamupäivällä ja päättyy lauantaina lounaaseen. Tapahtuma on jäsenelle maksuton, eli matkat, ruoat ja mahdollisen yöpymisen maksaa Sähköliitto
Matka- ja muiden kulujen korvaaminen edellyttää täysipainoista osallistumista kurssitapahtumaan tai hyväksyttävää syytä.

Tapahtuman ilmoittautuminen on avoinna ilmoitettuun ajankohtaan saakka. Myös järjestäjän puolesta peruminen on mahdollista samaan ajankohtaan saakka. Osallistuja voi perua ilmoittautumisensa vähintään kolme päivää ennen kurssin alkamista tai toimittaa lääkärintodistuksen.

Tapahtuman tarkempi aikataulu ja muu ohjeistus (tai tieto perumisesta) lähetetään kaikille osallistujille, kun ilmoittautumisaika on päättynyt.

Sähköalojen Ammattiliitto
Sokos Hotel Ilves